Térbeton Ép. Kft.
Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Térbeton Ép. Kft.

25 ápr Írta ide Munkáink, Web | 2 hozzászólás
Térbeton Ép. Kft.

A képen látható honlap http://terbetonep.hu/ , TérbetonÉP KFT. portfólió oldala. Megvalósítása statikus HTML technológiával teljesen egyedi sablon design, önálló Domain név regisztráció és egyedi email címekkel történt.

 

2 hozzászólás

 • Szabó Istvánné szerint:

  Üdvözlöm!
  Én nem nagyon értek a számítógéphez, de nagyjából az interneten tudok keresgélni. Én itt most a térbetonnal kapcsolatos információra voltam kiváncsi, az helyett a weboldal készítője reklámozza magát. Ha valamit rosszul néztem, elnézést, de valami nem jó, ha én az egyszerü nézelődő nem tudok eligazodni, félre nézek valamit.
  Tisztelettel, Szabó Istvánné.

 • admin szerint:

  Kedves Szabó Istvánné!

  Köszönjük az észrevételét, teljesen helyén való, „sajnos” ezt a problémát mi is látjuk. A TérbetonÉp Kft. számára készített weboldal egy statikus site, ami annyit jelent, hogy valódi szövegezés nélküli képekből álló oldal, amivel ebben a formában elég nehezen boldogul a Google keresőrobotja indexeléskor, kénytelen csak az ún. meta adatokra hagyatkozni.

  Ezzel szemben cégünk weboldalán a térbeton, ipari padló, térbeton ép szavak helyet kapnak meta információként, címkeként és előfordul a cikkhez tartozó szövegezésben is. Ez lehet az oka, hogy releváns találatként a makeworks.hu kerül előre a keresőben, szemben a terbetonep.hu-val.

  A múlt hét folyamán már felvettük a kapcsolatot az oldal tulajdonosaival és elkezdtünk egy új site-ot fejleszteni a jelenlegi leváltására, részben ezen okok miatt.

  További szép napot és hasznos böngészést!


Szólj hozzá