Facebook esemény meghívás tiltása
Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Facebook esemény meghívás tiltása

28 nov Írta ide Blog | 3 hozzászólás
Facebook esemény meghívás tiltása

Többen megkerestetek azzal a kérdéssel, hogy hogyan tudjátok tiltani az általam/általunk küldött esemény meghívásokat. Az alábbi leírásban részletes útmutatást kaptok ezzel kapcsolatban. A további kérdések megelőzése érdekében még itt leszögezném, a meghívók kiküldését egy automatizált script végzi, tehát nem mi válogatjuk össze a meghívottak listáját, ezért előfordulhat, hogy azon embereket is meghívjuk akik tartózkodási helyük vagy más okok miatt nem tudnának eljönni az általunk pormotált, avagy szervezett rendezvényekre. Tőlük elnézést kérünk, részben nekik szól az alábbi útmutatás.

FACEBOOK ESEMÉNY MEGHÍVÁS TILTÁSA

1. Kattints a jobb felső sarokban található kis fehér nyílra
2. A lenyíló menüben válaszd az Adatvédelmi beállítások pontot

3. Görgess az oldal aljára és a Letiltott személyek és alkalmazások sorban klikkelj a Tiltások kezelése pontra


4. Block event invites  sorban a Meghívások blokkolása innen: melletti szövegmezőbe kezd el begépelni az illető nevét akitől nem szeretnél meghívást kapni a jövőben

 Ha befejezted ezt a rövid, négy lépésből álló műveletet, ezentúl a kiválasztott személytől nem fogsz kapni esemény meghívásokat. Ugyan ez a módszer alkalmazható Alkalmazás meghívások és Alkalmazások blokkolására is a 4. pontban leírtakat kicsit módosítva.

 

3 hozzászólás


Szólj hozzá